Îmi doresc un mărțișor pentru fetita mea Amelia

 

Loredana Rosu Asociatia Împreună pentru Bubu

8.66% Complete
433 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
4
Donații

Primavara este sezonul renasterii si al schimbarii in bine, de aceea  am hotărât să îmi dăruiesc Mărțișorul si ziua de 8 Martie fetitei mele Amelia, in varsta de 1 an si 6 luni , diagnosticata cu atrofie musculara spinala tipul 1. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și sa ma ajuti sa strang cat mai multe martisoare pentru fetita mea Amelia. 

Împreună vom reusi! 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ocaziile speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatie dedicata copiilor care au nevoie de bani ca sa fie salvati.:(

Amelia suferă de Atrofie musculară spinală tip1( SMA1), forma cea mai grava, o boală genetică rară care îi atrofiază toți mușchii corpului.Tratamentul care înlocuiește gena defectă,costa 2.1 mil Euro.

Primavara este anotimpul în care natura ne aduce aminte să fim generoși. Natura reînvie pentru noi și ne cheamă să ne bucurăm împreună de viață, a cărei sursă ea este. Te invităm să îți faci o pagină de Galantom pe dar.galantom.ro și să le spui familiei și prietenilor că, în locul Mărțișorului sau al cadourilor de 8 Martie, îți dorești să susțineți împreună o cau

 

4 Donații

Anonymous

32 RON
15 Mar 2023

Cristina Aruxandei

150 RON
Suntem alaturi de voi din tot sufletul .
03 Mar 2023

Anonymous

211 RON
02 Mar 2023
Va doresc multa, multa sanatate si putere! Sper din suflet sa reusiti sa strangeti suma de bani de care aveti nevoie ca sa se faca micuta bine si sa traias a o viata lunga si normala! Sanatate!
02 Mar 2023