Asociatia Împreună pentru Bubu

Asociatia Împreună pentru Bubu

Impreuna pentru Bianca G.-Bibi

Status: Inchis

Impreuna pentru Bibi.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

3

Galantomi:

0

Donații:

100,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

        A venit momentul sa ” Ajut si eu”! Bianca nu mi-a cerut niciodata ajutorul insa stiu cate nopti nedormite a avut atunci cand a zis : AJUT SI EU PENTRU BUBU”.

Ne-a fost alaturi cot la cot. Multi dintre voi o stiti , iar ce care nu ii cunoasteti povestea, va las marturia ei aici.    Tot ce vreau sa mai adaug este ca aceasta femeie, mama , prietena , nu renunta a ajuta alte persoane, chiar daca ea are atata nevoie de ajutor. Intreaba de Bubu ori de cate ori are ocazia, si mai presus de asta isi sustine baietelul si incearca prin toate fortele posibile si imposibile sa zambeasca si sa ramana pozitiva. Stie ca este singura ei sansa si stie ca trebuie sa se faca bine pentru copilul ei. Luptam impreuna cu ea???    Are nevoie de 9.800ron pe luna doar pentru unul din medicamente, care nu este decontat de stat, plus alte tratamente…cand vorbim de cancer si vorbim de grija unei mame , este ceva nemasurabil, este greu si mai ales pentru ca fara acesti bani ea nu se poate face bine. Fara bani nu poate sa isi cumpere acest tratament si doar impreuna cu noi, cu fiecare dintre noi , putem salva inca o viata, o prietena , o MAMA.  

 

 

  Bianca ne scrie povestea ei pe scurt:  

 

  “Cât despre mine, la 44 de ani imi imaginam viata altfel!   Usor nu a fost nicicand, crescandu-mi copilul singura dintotdeauna, am avut, urcusuri si coborasuri, in aprilie anul acesta am descoperit un nodul la san, cat o nuca sa zic asa (m-am asezat pe o parte si am simtit ca e ceva ce ma deranjeaza, cand am pus mana era un nodul).  

M-am dus la ecografie si mamografie, doctorul m-a trimis la RMN. Am apelat la ginecologul la care mergeam de cand il am pe Darko (12 ani), care mi-a spus sa stau linistita ca nu e nimic, e pe baza hormonala…mi-a dat un unguent si niste picaturi!!! Totusi mi-am facut programare la RMN pe care nu am putut sa il fac pentru ca mi-a fost rau….in 24 iunie am simtit o durere cumva in zona ficatului, am mers la medicul de familie care mi-a recomandat un consult ginecologic!   Din nou am mers la doctorul ginecolog care mi-a dat anticonceptionale si a zis ca NU e nimic grav.   

Dupa  6 saptamani, am consultat un alt medic ginecolog care mi-a spus ca am un chist foarte mare (20 cm) si m-a trimis la analize.   Am facut intre timp si RMN-ul la san care spunea : tumora maligna…atunci lumea mea s-a prabusit…nu am stiut cum sa reactionez.

   A urmat biopsia la san care a comfirmat ce spunea RMN -ul cancer Gr. III ….intre timp mi-a fost recomandata operatia de hiserectomie totala pe care am facut-o!   Biopsia ovarelor a aratat cancer si acolo.  Acum la astea se adaugă metastazele ….ganglionare, ficat, oase.`    

 M-au sustinut colegii mei, prieteni, rude, foarte multa lume imi este alaturi in functie de posibilitatile lor si mama mea, care este pensionara si face tot ce poate ca sa imi fie alaturi.

Dumnezeu m-a ajutat si am trecut cu bine peste operatie, sunt 100% sigura ca ma va ajuta si pe mai departe! Am credinta si lupti pentru sanatatea mea, ca sa pot sa ii fiu alaturi copilului meu. Va rog , ajutati-ma!”  

 Va puteti dona ziua de nastere pentru Bianca, mai multe informatii:

Contact: Contact@impreunapentrububu.ro

Cu aprecieri si multumiri, mama lui Bubu si a lui Darko.