Asociatia Împreună pentru Bubu

Asociatia Împreună pentru Bubu

Impreuna pentru Iosif Baba

Status: Inchis

Un caz complicat si cu nevoie de fonduri , foarte urgente. Iosif face chimioterapie si mai are nevoie de 10.000euro ca sa termine tratamnetul inceput, si cu speranta ca va raspunde bine la tratatament.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

1

Galantomi:

0

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Buna ziua dragi prieteni,

Vin in fata voastra din nou cu un caz complicat si cu nevoie de fonduri , foarte urgente. Iosif face chimioterapie si mai are nevoie de 10.000euro ca sa termine tratamnetul inceput, si cu speranta ca va raspunde bine la tratatament.

Situatia lor este foarte dificila, au si doua fetite , iar tratamentul in fac in Ungaria.Pana acum si-au vandut bunurile , s-au imprumutat de unde au putut insa acum ne cer ajutorul pentru ca pe langa aceasta boala crunta mai trebuie sa se chinuie si cu banii.

Sotia lui Iosif ne-a scris cateva randuri si ne cere sa le fim alaturi si noi stim ca impreuna suntem mai puternici si impreuna putem face minuni.

    “Povestea noastră ar fi cam așa,este vorba despre soțul meu… După 37 de ani de muncă,fara nici o zi de concediu medical,în noiembrie 2020 ,din senin a început să i se umfle piciorul drept ,jos la gleznă.Văzând că nu se dezumfla,am fost la urgențe la spitalul Județean Timișoara,unde ni’ sa spus că ar fi o înțepătură de păianjen ,cu un unguent și un antiinflamator ar trebui să treacă…dar nu a trecut,din potriva sa tot agravat.

De atunci am făcut groază de investigații,chirurgie vasculară, hematologie,ortopedie, reumatologie, CT, RMN, 4 biopsii nici unul din ele nefiind cu un diagnostic concludent, și fără nici un fel de tratament. Nimeni nu știa să ne spună vreun diagnostic, pentru a urma un tratament. Nedispunând de mulți bani, am ales sa facem investigațiile la Szeged in Ungaria, unde după două săptămâni am primit diagnosticul.

Ganglion limfatic tumoral malign non-Hodgkin,situat in bazin, de 11cm cu crestere rapidă, neputând fi operat, fiind situat pe artera iliacă.

Am inceput cu un tratament de 6 sedinte de chimioterapie mai după pentru stoparea creșterii tumorii.

Tratamentul fiind costisitor și epuizant, toate resursele de care dispuneam, cu tot cu ajutorul și susținerea colegilor și cunoscutilor noștrii, ne-am blocat la mijlocul tratamentului.

 Pentru a putea continua mai avem nevoie de o mâna de ajutor și anume 10.000euro, să putem finaliza tratamentul.

Avem speranțe mari că acest tratament va stopa această boală, altfel ni sa spus că vom fi obligați să facem o operație de transplant de celule stem.

Vă mulțumim din suflet celor care ne puteți da o mână de ajutor.”

Haideti sa le fim alaturi si lor, asa cum afceti de fiecare data.

Conturile pentru donatii le avem mai jos, va rog la referinta sa scrieti: Donatie Iosif

Asociatia Împreună pentru Bubu
CIF:  42440643

Conturi Banca Transilvania:
IBAN Lei:  RO69BTRLRONCRT0540786801
IBAN Euro: RO19BTRLEURCRT0540786801
Codul SWIFT: BTRLRO22

Puteți dona și cu PayPal pe pagina: https://impreunapentrububu.ro/doneaza

Sau donand ziua voastra de nastere:

https://impreunapentrububu.galantom.ro/projects/view?id=1796

Cei care aveti firme si doriti sa redirectionati cei 20% din impozit, va putem face contract de sponsorizare.

Cei care doriti sa donati produse le putem posta pe grupurile asociatiei ca si tombole sau licitatii. Ne dorim sa facem tot ce tine de noi ca sa ii ajutam

Va multumesc anticipat pentru ajutor,

Pentru mai multe informatii ne puteti scrie pe email:contact@impreunapentrububu.ro

sau pe facebook,

Multumim mult mult,

Csilla