Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Florin Paraschiv Asociatia Împreună pentru Bubu

16.352941176471% Complete
278 RON
Sumă strânsă
1,700 RON
Target
3
Donații
23
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Numele meu este Florin , voi implinii 17 ani in 27 februarie. Imi doresc sa fiu sanatos si sa pot ajuta altii copii. Anul acesta imi dedic ziua de nastere pentru micuta Amelia, care are atata nevoie de ajutor.

 Va rog ca il loc de cadouri pentru mine, sa faceti o donatie aici pe Galantom si astfel banii intra pentru Amelia. Orice suma ii este de folos, ptr ca are nevoie de peste 2 milioane de euro.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatie dedicata copiilor care au nevoie de bani ca sa fie salvati.:(

Amelia suferă de Atrofie musculară spinală tip1( SMA1), forma cea mai grava, o boală genetică rară care îi atrofiază toți mușchii corpului.Tratamentul care înlocuiește gena defectă,costa 2.1 mil Euro.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Cristi

53 RON
24 Jan 2023

Anonymous

150 RON
24 Jan 2023

George

75 RON
24 Jan 2023
Florin Paraschiv : Asociatia Împreună pentru Bubu
Cel mai frumos cadou de ziua mea