Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Andrei Florin Asociatia Împreună pentru Bubu

15.333333333333% Complete
230 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
3
Donații
34
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua unei fetite, care se cheama Amelia.

Amelia, in varsta 1 an si 5  luni, suferă de Atrofie musculară spinală tipul 1( SMA1), forma cea mai grava, o boală genetică rară care îi atrofiază toți mușchii corpului și o lasă fără puteri.

Tratamentul care înlocuiește gena defectă, astfel incat fetita sa poata avea o viata normala și care poarta denumirea de Zolgensma, costă 2.1 milioane Euro.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatie dedicata copiilor care au nevoie de bani ca sa fie salvati.:(

Amelia suferă de Atrofie musculară spinală tip1( SMA1), forma cea mai grava, o boală genetică rară care îi atrofiază toți mușchii corpului.Tratamentul care înlocuiește gena defectă,costa 2.1 mil Euro.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

24 Jan 2023

Anonymous

100 RON
24 Jan 2023
23 Jan 2023
Andrei Florin : Asociatia Împreună pentru Bubu
Cel mai frumos cadou de ziua mea