Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Caravan Silvia Asociatia Împreună pentru Bubu

45% Complete
225 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.


❤Ceea ce ma emoționează cel mai mult sunt micutele sufletele ( creația lui Dumnezeu ) care vin în lumea asta a noastra ..de multe ori nepregatita pentru nevoile lor mai mici sau mai mari...iar cand nevoile sunt mari ...si sansele unui ghem de viata  atârnă de un fir de ata..si o secundă este importanta..este nevoie inainte de toate de un avion/ o ambulanță sanitară cu care sa se poata transporta toți copilașii cu nevoi;

Asa ca,cine doreste, cine poftește sa ma invite la un ceai, o cafea, un tiramisu virtual , este binevenit si primit❤
Împreună suntem mai buni!

❤Împreună cu Asociația Blondie/ impreuna pentrububu, luam un avion!!!❤

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatie dedicata copiilor care au nevoie de bani ca sa fie salvati.:(

"Era 27 martie 2020 când ne-a fost cerut ajutorul prima dată să aducem acasă din cea mai roșie zona, Milano, un băiețel de 7 luni, intubat și operat pe cord. Atunci am organizat și achitat primul zbor medical privat. Nu am crezut că va exista și un al doilea. Astăzi suntem la zborul medical cu numărul 48 pentru 76 de copii și 5 adulți și le organizăm pe următoarele. Deja după primele zboruri am identificat o nevoie și ne-am asumat o soluție - LUĂM UN AVION", spune Adelina Toncean, Fondatoarea Asociației Blondie.

În România, persoanele care au nevoie de tratament în străinătate își pot deconta valoarea tratamentului prin completarea formularului E 112, însă nu și valoarea transportului, care de cele mai multe ori este imposibil de suportat de către pacient.
Cele mai recente date statistice arată că în anul 2018, 684 de persoane au plecat în străinătate în baza formularului E 112, aproximativ 2 persoane/zi.
În prezent, România nu deține o ambulanță aeriană cu care să transporte cazurile medicale în afara țării, având licență de zbor doar pentru zborurile interne sau în cazurile de catastrofă în care sunt implicați cetățeni români.
Costul de achiziție a unei ambulanțe aeriene este de peste 2.000.000 de euro. Convertind suma în minute, avem disponibile 2.000.000 de minute, așadar dacă ești sportiv, maratonist, ultramaratonist, iubitor de mișcare și excerciții fizice sau poate doar amator de sport, dedică-ți timpul primei ambulanțe aeriene.

Dacă vrei să te alături maratonului "Luăm un avion" o poți face în 2 moduri:

1. Donezi timp din timpul tău - îți propui să alergi sau să practici un sport pentru un număr de minute, îți poți scoate la vânzare minutele urmând ca ele să fie cumpărate de oamenii care cred în puterea ta;
Te poți înscrie dacă ne scrii un email la adresa: contact@impreunapentrububu.ro

 2. Cumperi minutele mesagerilor care deja s-au înrolat în maratonul "Luăm un avion" intrând pe site :
https://impreunapentrububu.ro/doneaza-timp/

Durata maratonului este de 30 de zile, iar înscrierile se fac începând cu data de 9 martie 2021.

Asociația Împreună pentru Bubu susține și se alătura campaniei "Luăm un avion" a Asociației Blondie.

Donațiile se fac în contul asociației cu mențiunea: Donație avion

Asociatia Împreună pentru Bubu
CIF: 42440643
Conturi Banca Transilvania:
IBAN Lei: RO69BTRLRONCRT0540786801
IBAN Euro: RO19BTRLEURCRT0540786801
Codul SWIFT: BTRLRO22
Revolut
IBAN : GB70REVO00997013368908
BIC: REVOGB21
Număr de telefon: 0737076001
Puteți dona și cu PayPal pe pagina:

https://impreunapentrububu.ro/doneaza

Știm cu totii că un minut poate face diferența între viață și moarte, noi ne dorim ca acel minut să fie de salvare.
De data aceasta vă rog să "cumpărați timp", timpul dedicat de către mesagerii noștri, care duc povestea mai departe și își dedică timp din viața lor pentru cauze umanitare, pentru a salva alte vieți.

#Impreuna suntem mai puternici
#impreuna putem lua un avion
#luamunavion

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

50 RON
20 Mar 2021
La mulți ani fericiți, Silvia! ❤️ Continua sa faci bine! 😊
19 Mar 2021

Anonymous

75 RON
La mulți ani Silvia. Sa fi sănătoasă si fericita alături de familia ta frumoasă! 🤗😘
17 Mar 2021