Cado' pentru ochelarist

 

Teodor Tita Asociatia Împreună pentru Bubu

100% Complete
1,915 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
15
Donații

E pe lumea asta cineva care pare să creadă că vă pot influența să faceți fapte bune. Așa că mi-a scris acum câteva zile și a încercat un pic de guilt tripping.  

Pe scurt ideea era așa: "Băi, ochelaristule, n-ai vrea tu să renunți la cadouri anul ăsta? De ziua ta, nu tot anul. Nu e chiar renunțare, ci un fel de deviere către cineva care chiar ar avea nevoie de ceva. Practic, îți donezi ziua de naștere"  

Am acceptat înainte să își termine pledoaria. O să o donez. Oricum, e în ianuarie, nu vrea să o cumpere nimeni.  

Îmi și vă recunosc un oarecare scepticism, nu știu dacă o să donați, dar am acceptat.  În link-ul de mai jos o să găsiți cauza pentru care să donați.  

 

Cum am ales-o  

- m-am ferit de ong-uri celebre. pentru ele vorbesc alți oameni

- m-am ferit cauzele generice (să fie bine, să nu fie rău)

- am ales o cauză cât mai depărtată de mine. un om pe care nu îl cunosc, dintr-un loc în care nu am fost niciodată

- și, mai ales, am căutat o cauză cu zero lei adunați până acum. așa că donațiile astea chiar au să schimbe ceva  

PS Nu am pus ca target întreaga sumă de care are omul nevoie. dar puteți să mă (îl) surprindeți   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatie dedicata copiilor care au nevoie de bani ca sa fie salvati.:(

Dragi prieteni avem nevoie de 7800ron sau de un producator /furnizor care sa ne de-a ori un pret mai mic ori sa il sponsorizeze.    are nevoie de el, mai jos va prezint cazul lui.

Inainte de a va prezenta cazul, doresc sa va scriu ce ganduri m-au cuprins prima data cand am vazut cazul si mai mult decat atat, cand am vazut pozele.

M-am gandit cat de multa forta, dorinta de a trai are Ionut. Cat de mult a suferit si sufera zilnic, minut de minut pentru ca are aceasta boala crunta?! Oare ce simte acest om?!

Cat de greu sa fie ?!

Va rog, daca aveti timp, sa ii scriem lui Ionut si cateva ganduri frumoase si cei care putem, sa il ajutam sa isi achizitoneze acest carut, ca sa se poate bucura macar de aerul liber, care inca este pe gratis.

Grea incercarea lui, insa un om cu multa putere, cu suflet mare, cu zambetul pe buze si care face tot ceea ce poate cu ceea ce are, acolo unde este.

Il apreciez mult si este un exemplu ca DA, SE POATE!

     Aseară, un prieten drag din familia lui Bubu, ne-a trimis un mesaj:  Vă rog, dacă puteți să mă spijiniți să îl ajut pe Ionut, un OM CU SUFLET MARE, si suntem singura lui sansa.   Este vorba despre Alanei Georgian Ionut, născut în data de 01.10.1988, în orașul Tulcea. Un bărbat ce s-a născut cu o boală cruntă, Lobstein, sau "boala oaselor de sticlă". Această afecțiune i-a afectat dezvoltarea fizică, oasele fiind fragile și apărând deseori fracturi. Are 33 de ani, însă are mărimea unui copil de 5 ani și cântărește doar 20 kg, fiind dependent de un scaun special cu care se deplasează.   Este pasionat de FIFA, îi place fotbalul și se poate bucura de el doar printr-un joc virtual.

  Pentru Ionuț, fericirea și dorința cea mai mare este sa- și poată cumpăra un cărucior, de care sa se bucure în primavara de plimbare,pe când noi ne dorim tot felul de minuni. Acest tânăr are 33 de ani, din păcate nu cunoaște bucuria de a merge. Căruciorul vechi nu mai funcționează, iar cel nou costa 7800 de lei, bani pe care Ionuț nu ii are. 

 Mesajul lui Ionut: ,, Salutare oameni dragi! Multi dintre voi stiti ca in urma cu 2 ani m-ati ajutat la achizitionarea unui carut electric secon-hand deoarece unul nou costa foarte mult pentru mine. Cel pe care il aveam s-a stricat si reparatiile pentru acest model sunt greu de gasit la noi in tara dar si costurile ar fi o problema. Din putinele informatii de le aveam in momentul in care l-am achizitionat, nu am stiut ca o sa am parte de foarte multe probleme pe partea electrica. La 3 zile de la achizitionarea lui, am fost nevoit sa il trimit inapoi la firma de unde l-am cumparat si timp de 2 ani, la un interval de 3-4 luni l-am tot retrimis din cauza problemelor pe care le avea. Pur si simplu s-a oprit din mers, si va pot spune ca s-a oprit in timp ce traversam șoseaua si nici nu vreau sa imi imaginez ce se intampla daca in momentul acela ar fi trecut un camion. Anul acesta mi-am propus sa fiu rabdator chiar daca voi sta o perioada lunga in casa, cu ajutorul vostru, oameni cu suflet mare, sper sa imi iau unul dintre cele mai recomandate si mai bine dotate modele de caricior electric. Este vorba despre un Meyra Optimus 2! Aceasta este marea mea dorinta si poate cu ajutorul vostru, o sa imi indeplinesc acest vis pana la sfarsitul primaverii! Imi este foarte greu sa stau atatea luni in casa, pe timpul iernii mai pot rezista dar primavara si cat e timpul foarte frumos pe tot parcursul anului mie imi place enorm de mult sa ma plimb.

Donatiile se pot face in contul asociatiei cu MENTIUNEA: donatie IONEL

Asociatia Împreună pentru Bubu

CIF: 42440643

Conturi:

IBAN Lei: RO69BTRLRONCRT0540786801

IBAN Euro: RO19BTRLEURCRT0540786801

Codul SWIFT: BTRLRO22

Revolut: IBAN : GB70REVO00997013368908 BIC: REVOGB21

Număr de telefon: 0737076001

Pay Pal : https://impreunapentrububu.ro/doneaza/

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

15 Donații

Anonymous

150 RON
01 Feb 2021

Anonymous

50 RON
28 Jan 2021
Multa sanatate, e cea mai importanta!
28 Jan 2021

Anonymous

150 RON
Donatie IONEL! Multa sanatate.
26 Jan 2021
La mulți ani!
26 Jan 2021

r

75 RON
26 Jan 2021

Anonymous

500 RON
La Multi Ani batrane. Si tie Ionele: sa-ti fie bine si sa te bucuri la primavara de verdeata si de lumina, cu noi toti impreuna.
25 Jan 2021

Anonymous

100 RON
“Just moving with the moon/ and the light it shines”
25 Jan 2021

Paul

100 RON
25 Jan 2021

Anonymous

150 RON
25 Jan 2021

Robert

150 RON
La mulți ani! Spor în toate! Aștept următorul podcast (big fan)!
25 Jan 2021

Anonymous

150 RON
25 Jan 2021

Anonymous

30 RON
25 Jan 2021
25 Jan 2021
25 Jan 2021