Impreuna pentru Carina Maria

 

Andreea Margan Asociatia Împreună pentru Bubu

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatie dedicata copiilor care au nevoie de bani ca sa fie salvati.:(

Împreună pentru Carina Maria

Zilele trecute am primit acest mesaj :

"Bună ziua. Nu stiu daca știți de noi.. Am vorbit foarte mult cu , Cosmina Draghici ... As vrea sa va cerem ajutorul.. Am văzut ca sunt multi oameni cu suflet în grup. Am tot evitat sa vă scriu.. pentru ca pur si simplu îmi era rușine.. ! Dar am ajuns la capătul puterilor.. De vineri suntem pe terapie la Louis Turcanu.. Fetița mea suferă de neuroblastom stadiu 4 .. Are 2 ani si 9 luni.. De un an suntem tot prin spitale... aici la Turcanu.. Am trimis actele la o clinica in Viena.. Si am primit un răspuns pozitiv.. Cum ca se poate opera.. dar costurile sunt mari pentru noi 47 de mi.. De un an face chimioterapie.. Pur si simplu nu mai pot. Si nu stiu ce sa facem. Am toate dovezile.. si pozele.. Actele... Daca nu se poate nu este nici un fel de problema. Eu am incercat.. si mai încerc pe unde mai pot..!1f641.png in cel puțin o luna trebuie sa mergem .. avem banii dar nu toți..1f622.png.. V-am urmărit cazul dvs.. Imi pare rău..!! Dar sunt disperată..!"

Voi ce ati raspunde?

Imi doresc sa va doriti si voi la fel de mult ca si noi, sa o ajutam si sa mai salvam un copilas, o minune de fetita.

https://impreunapentrububu.ro/caz/impreuna-pentru-carina-maria/

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!